• За луѓето МК

  Направи CV во само неколку чекори

  Пронајди ја работата која ја посакуваш со THRIVITY!

  THRIVITY е број 1 софтвер за вработување кој ти овозможува да пронајдеш работа според твоите критериуми, комплетно бесплатно.

  Софтверот работи на база на спојување на компании и поединци како тебе – кандидати за вработување.

  Поединците ги наведуваат своите знаења и способности во CV форма, додека компаниите ги наведуваат своите потреби и барања. THIRIVITY потоа автоматски ги поврзува оние чии барања и можности се поклопуваат и на поединецот му испраќа понуда за средба со компанијата.

  Процесот е комплетно анонимен до моментот кога поединецот прифаќа понуда за средба и се согласува да го открие својот идентитет. Дотогаш, се гледаат и одбираат само твоите познавања и способности. Објективно, без предрасуди и врски.

  НАПРАВИ CV
 • Што треба да направиш за да дојдеш поблиску до посакуваното работно место?

  THIRIVITY те води чекор по чекор, во креирање на твоето CV. Брзо, едноставно и лесно.

  Нашиот софтвер е создаден за да ти овозможи најдобро корисничко искуство, па затоа и процесот на креирање на THRIVITY CV го поминуваме заедно, чекор по чекор. За да го започнеш процесот кликни тука.

  Способностите и искуствата наведени CV-то ќе бидат основа за селекција и поврзување со компаниите кои бараат вработени, затоа внимателно и искрено пополни го секој сегмент.

  CV-то кое ќе го креираш е направено по сите современи светски стандарди и можеш да го преземеш и користиш кога и да ти затреба.

  Твоето CV можеш (и треба) да го ажурираш постојано согласно твојот професионален развој. Со само еден клик можеш да го пренесеш во PDF, да го симнеш на твојот компјутер и неограничено да го користиш кога и да имаш потреба за тоа.

  НАПРАВИ CV
  За луѓето МК
 • За луѓето МК

  Вториот чекор? Да прифаќаш или одбиваш понуди за работа.

  Со THRIVITY нема потреба да аплицираш на огласи.

  Со самото креирање и комплетирање на THRIVITY CV ти си поставен/а на пазарот на труд 24/7. Нашиот софтвер нон стоп аплицира за тебе на сите отворени работни позиции на кои се бараат твоите способности искуства. Твое е да креираш CV и потоа само да одбираш.

  Важно е да знаеш: единственото нешто според кое те оценуваат се твоите способности и искуства

  Објективноста во селекцијата и заштитата на податоците на сите кандидати за вработување за нас се од големо значење.

  Твојот идентитет е сокриен сѐ до моментот додека ти не го прифатиш барањето за контакт испратено од страна на компанијата. Истовремено, ти добиваш целосен увид во компанискиот профил и огласот за вработување од кој е испратено барањето за контакт.

  НАПРАВИ CV
 • Добивај покани за работа

  Биди отворен на пазарот на труд 24/7. Нема потреба да аплицираш на оглас. Софтверот врз основа на твојата сегашна работна позиција или следна посакувана работна позиција, прави спојување и те препорачува на компаниите кои имаат отворен оглас за работа.

  SMS нотификација на твојот телефон

  Како ќе знаеш дека некоја компанија сака да стапи во контакт со тебе? Едноставно, кога компанијата ќе испрати барање за контакт ти ќе добиеш нотификација на SMS, со линк до твојот личен профил каде ќе можеш да ја видиш компанијата, огласот за вработување и да го прифатиш или одбиеш барањето за контакт.

  Те насочува кон следна посакувана работна позиција

  THRIVITY ти дава опција за избор на „следна посакувана работна позиција“. Со пополнување на ова поле ќе конкурираш на огласи за работа согласно твојата идна посакувана работна позиција.

  НАПРАВИ CV
  За луѓето МК
 • За луѓето МК

  Барам работа или само имам профил

  THRIVITY дава можност да одбереш дали активно бараш работа или не, и тој статус можеш да го менуваш во секое време.

  THRIVITY е тука за луѓето.

  Тука сме да го промениме традиционалниот модел на барање на работа. Повеќе не треба непрестано да следиш огласи, праќаш мејлови и пишуваш кавер писма. Нашиот софтвер е тука да те поврзе со компаниите кои имаат потреба од твоите способности и познавања, објективно, брзо и сигурно.

  НАПРАВИ CV
 • Барате работа моб

  Направи CV во само неколку чекори

  Пронајди ја работата која ја посакуваш со THRIVITY!

  THRIVITY е број 1 софтвер за вработување кој ти овозможува да пронајдеш работа според твоите критериуми, комплетно бесплатно.

  Софтверот работи на база на спојување на компании и поединци како тебе – кандидати за вработување.

  Поединците ги наведуваат своите знаења и способности во CV форма, додека компаниите ги наведуваат своите потреби и барања. THIRIVITY потоа автоматски ги поврзува оние чии барања и можности се поклопуваат и на поединецот му испраќа понуда за средба со компанијата.

  Процесот е комплетно анонимен до моментот кога поединецот прифаќа понуда за средба и се согласува да го открие својот идентитет. Дотогаш, се гледаат и одбираат само твоите познавања и способности. Објективно, без предрасуди и врски.

  НАПРАВИ CV
 • Барате работа моб

  Што треба да направиш за да дојдеш поблиску до посакуваното работно место?

  THIRIVITY те води чекор по чекор, во креирање на твоето CV. Брзо, едноставно и лесно.

  Нашиот софтвер е создаден за да ти овозможи најдобро корисничко искуство, па затоа и процесот на креирање на THRIVITY CV го поминуваме заедно, чекор по чекор. За да го започнеш процесот кликни тука.

  Способностите и искуствата наведени CV-то ќе бидат основа за селекција и поврзување со компаниите кои бараат вработени, затоа внимателно и искрено пополни го секој сегмент.

  CV-то кое ќе го креираш е направено по сите современи светски стандарди и можеш да го преземеш и користиш кога и да ти затреба.

  Твоето CV можеш (и треба) да го ажурираш постојано согласно твојот професионален развој. Со само еден клик можеш да го пренесеш во PDF, да го симнеш на твојот компјутер и неограничено да го користиш кога и да имаш потреба за тоа.

  НАПРАВИ CV
 • Барате работа моб

  Вториот чекор? Да прифаќаш или одбиваш понуди за работа.

  Со THRIVITY нема потреба да аплицираш на огласи.

  Со самото креирање и комплетирање на THRIVITY CV ти си поставен/а на пазарот на труд 24/7. Нашиот софтвер нон стоп аплицира за тебе на сите отворени работни позиции на кои се бараат твоите способности искуства. Твое е да креираш CV и потоа само да одбираш.

  Важно е да знаеш: единственото нешто според кое те оценуваат се твоите способности и искуства

  Објективноста во селекцијата и заштитата на податоците на сите кандидати за вработување за нас се од големо значење.

  Твојот идентитет е сокриен сѐ до моментот додека ти не го прифатиш барањето за контакт испратено од страна на компанијата. Истовремено, ти добиваш целосен увид во компанискиот профил и огласот за вработување од кој е испратено барањето за контакт.

  НАПРАВИ CV
 • Барате работа моб

  Добивај покани за работа

  Биди отворен на пазарот на труд 24/7. Нема потреба да аплицираш на оглас. Софтверот врз основа на твојата сегашна работна позиција или следна посакувана работна позиција, прави спојување и те препорачува на компаниите кои имаат отворен оглас за работа.

  SMS нотификација на твојот телефон

  Како ќе знаеш дека некоја компанија сака да стапи во контакт со тебе? Едноставно, кога компанијата ќе испрати барање за контакт ти ќе добиеш нотификација на SMS, со линк до твојот личен профил каде ќе можеш да ја видиш компанијата, огласот за вработување и да го прифатиш или одбиеш барањето за контакт.

  Те насочува кон следна посакувана работна позиција

  THRIVITY ти дава опција за избор на „следна посакувана работна позиција“. Со пополнување на ова поле ќе конкурираш на огласи за работа согласно твојата идна посакувана работна позиција.

  НАПРАВИ CV
 • Барате работа моб

  Барам работа или само имам профил

  THRIVITY дава можност да одбереш дали активно бараш работа или не, и тој статус можеш да го менуваш во секое време.

  THRIVITY е тука за луѓето.

  Тука сме да го промениме традиционалниот модел на барање на работа. Повеќе не треба непрестано да следиш огласи, праќаш мејлови и пишуваш кавер писма. Нашиот софтвер е тука да те поврзе со компаниите кои имаат потреба од твоите способности и познавања, објективно, брзо и сигурно.

  НАПРАВИ CV