КОНТАКТ

Имате некакви прашања? Ве молиме, не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим ќе одговори на вашето барање за само неколку часови.


  • Ристо Шишков 34а, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

  • Тел број за техничка поддршка: Пон / Пет од 13:00 до 17:00 часот (+389) 70 302 794

  • support@thrivity.mk