Имате некакви прашања? Ве молиме, не двоумете се да нè контактирате. Нашиот тим ќе одговори на вашето барање за само неколку часови.

Адреса:
Ристо Шишков 34а, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Тел број за техничка поддршка:
Пон / Пет од 13:00 до 17:00 часот (+389) 70 302 794

e-mail
support@thrivity.mk