Погледнете како ќе изгледа вашето професионално CV


    THRIVITY-CV е помошна платформа која има за цел да им го олесни процесот на креирање на профил на thrivity.mk на кандидатите кои бараат работа. На оваа платформа кандидатите можат да го прикачат твоето CV, а веднаш потоа тимот на THRIVITY го прегледува и го внесува во thrivity.mk и ви даваат насоки за понатамошно користење на платформата.

    Замислата на платформата е на посетителите да им се овозможи брз и едноставен процес на креирање на профил и вклучување во системот, со цел што поефикасно да се донесат до можностите за посакуваното работно место.

    THRIVITY-CV платформата е бесплатна за користење за сите заинтересирани.