Не пропуштајте одлична можност за работa во интернационална компанија со претставништва во 15 земји на три различни континенти! ПАВ THRIVITY за потребите на својот клиент GERRESHEIMER e во потрага пo:

Оставете ни ваш контакт по избор и нашите агенти ќе ве исконтактираат во најбрз можен рок!